Napelemes rendszer telepítése az Infornax Szövetkezetnél

A projekt címe:
Napelemes rendszer telepítése az Infornax Szövetkezetnél

A szerződött támogatás összege: 4 801 500 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 55%

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt keretében 104 db 290Wp CSUN típusú PV panel és 2 db Fronius Symo 20.0-3-M inverter kerül telepítésre, Schletter állított tartószerkezetre, Schneider AC/DC túlfesz- túláram védelem és tűzvédelmi kapcsolóval kerül beszerzésre. A megvalósítási helyszín cégünk székhelye és tulajdona, mely egy osztatlan közös tulajdonhoz tartozik. A fejlesztés indokoltsága, hogy a napelem segítségével közép-hosszútávon jelentősen csökkentjük általa a környezeti terhelésünket, valamint a közmű költségeinket.

Napelemek elhelyezése: bitumenes lemezből készült, zsindelyes tetőszerkezeten kerülnek elhelyezésre a napelemek. Használt tetőfelület (megközelítőleg):292 m2 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2020-01246

 

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….