Megbízható

Referenciáinknak köszönhetően elmondhatjuk, hogy cégünk sok partnerünk fogadta bizalmába. Cégünk gondolkodásmódjára jellemző a „Kitaláljuk, megértjük, megcsináljuk” folyamat. Megbízhatóságunk fő elismerése a visszatérő ügyfelek akik újabb feladatokat bíznak ránk.

Megbízhatóságunknak köszönhetően például az egyik partnerünk informatikai hálózat kiépítésén kívül sikerült egy nagyon jó hatásfokkal működő szerver terem hűtési megoldást megvalósítanunk. Ez a megoldás a RITTAL rendszer elemeire épül és egy külön hideg folyosó létrehozására alapot melyben két redundánsan működő beltéri egység végzi el a kellő hőmérséklet előállítását.​

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….