Széleskörű

Szakértelmünknek és referenciáinknak köszönhetően széleskörű tevékenységi körrel tudjuk partnereinket szolgálni. Fő munkaterületeink közé tartoznak a számítástechnikai és irodatechnikai berendezések értékesítése, szervizelése, komplett informatikai hálózatok, beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek, vagyonvédelmi hálózatok és kamera rendszerek tervezése, kiépítése, karbantartása és felügyelete, szoftverforgalmazás és egyedi szoftverfejlesztés, honlap készítés. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Néhány referencia egy-egy területről:

Virtualizáció

Megrendelőnk telephelyén, cégünk kivitelezésében sikeresen átadásra került ismét egy virtualizációs projekt. Főbb ismertetője, hogy 2 db HP DL380 szerver számítógépre és HP MSA 1040 Storage-re épül és VMware virtualizációs környezetet használ.

A virtualizációs környezetben HP SAN Switch-ek biztosítják az eszközök közötti nagy sebességű kommunikációt optikai interfészeken keresztül redundáns módon (bármelyik meghibásodik a másik eszköz átveszi a szerepét.

Beléptető rendszer összehangolása az elektromos gyalogkíséretű raklapemelőkkel

Új projektet tudhat cégünk maga mögött. A projekt fő célja az elektromos gyalogkíséretű raklapemelők (béka) jogosítvány nélküli használatának megakadályozása és ez által megelőzni az ebből kifolyólag bekövetkezett munkahelyi baleseteket. Az adott cég esetében a meglévő vállalati rendszerrel azonos  vezérlő terminál került beépítésre, így a jogosultsággal rendelkező személyeket csak engedélyezni kellett az adott terminálra (jelen esetben elektromos béka). A rendszer nagy előnye, hogy nem kell mindenkinek kulcsot adni, aki rendelkezik jogosultsággal és használni szeretné.

A josultsággal rendelkező személy lehúzza belépőkártyáját az olvasó előtt, és már dolgozhat is a géppel, majd ha befejezte újra lehúzza, és az elektromos gyalogkíséretű raklapemelő (béka) kikapcsol. A rendszer másik előnye, hogy a bekapcsolva otthagyott elektromos gyalogkíséretű raklapemelőt (békát) 5 perc elteltével inaktívvá teszi, kikapcsolja. Természetesen a mindenkori használat naplózásra kerül és utólag visszakereshetővé válik.

Kereskedelmi szállítási szerződés KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS keretében

Cégünk konzorcium tagjaként pályázatot nyert a KÖZPONTOSÍTOTT Közbeszerzés kereteiben történő szállításra. A KERETMEGÁLLAPODÁS aláírásra került, így jogosulttá váltunk közvetlenül ajánlatot adni a központosított közbeszerzéshez csatlakozott intézmények számára.

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….