Szakértelem

Referenciáinknak köszönhetően jelentős szereppel bírunk Veszprém megye területén. Fő munkaterületeink közé tartoznak a számítástechnikai és irodatechnikai berendezések értékesítése, szervizelése, komplett informatikai hálózatok, beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek, vagyonvédelmi hálózatok és kamera rendszerek tervezése, kiépítése, karbantartása és felügyelete, szoftverforgalmazás és egyedi szoftverfejlesztés, honlap készítés. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Az elmúlt években partnerséget alakítottunk ki az IT piac meghatározó gyártóival. Termékeik és szolgáltatásaik megismerésével garantálni tudjuk, hogy ügyfeleinknek mindíg a megfelelő és magas minőségű megoldásokat tudjuk bevezetni.

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….