Jelenlegi hely

Optikai gerinchálózat átadása

Megrendelőnk telephelyén, cégünk kivitelezésében sikeresen átadásra került egy optikai gerinchálózat. A hálózat tervezésének és kivitelezésének célja volt a sok épületből álló telephely minden egyes épületének bekötése a cég intranet hálózatába. 

Az épületek között nagy átviteli sávszélességet biztosító optikai gerinc kábelek biztosítják a kapcsolatot. A kábelek kültéri kivitelűek és saját feszítőszállal vannak ellátva. Mint a melléklet képen is látható a kábel felépítése olyan, hogy feszítő szál egybe van öntve a kábel testtel. Ilyen felépítésű kábelekkel és a hozzá tartozó speciális tartókkal gyorsan és kiváló minőségben lehet időjárásálló kültéri légkábelezéseket kivitelezni. A tartó oszlopok felülvizsgálata is megtörtént így ahol szükséges volt új tartószerkezet került kiépítésre. 

Az intranet hálózat kialakításakor azt a megrendelői igényt is figyelembe vettük, hogy bizonyos területeken a vendégek azonosított módon, de a céges belső hálózatot nem érintve tudjanak kijutni vezeték nélküli (WiFi ) kapcsolattal az internetre.