Kereskedelem

Az elmúlt években partnerséget alakítottunk ki az IT piac meghatározó gyártóival. Termékeik és szolgáltatásaik megismerésével garantálni tudjuk, hogy ügyfeleinknek mindig a megfelelő és magas minőségű megoldásokat tudjuk bevezetni.

Személyes megkeresés esetén az üzletünkben állunk rendelkezésre, de várjuk egyedi ajánlat kérését is melyre kereskedő kollégáink elkészítik a termékek árajánlatát.

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….