Vagyonvédelem

Okosotthon, Vagyonvédelem

A legkorszerűbb eszközök beépítésével biztosítjuk megrendelőink vagyonvédelmét. Ezek a rendszerek szerves részét képezik az általunk tervezett és kiépített korszerű strukturált hálózatoknak.

A cégünk által forgalmazott biztonságtechnikai eszközök csúcstechnológiát képviselnek a biztonságtechnikai piacon. Olyan külföldi cégek minőségi termékeit forgalmazzuk (Paradox, Satel, Texacom, DSC), melyek már az informatikai hálózaton is képesek kommunikálni. A mai kornak megfelelően, a rendszerek már elérhetők megfelelő jogosultságokkal Android és iOS operációs rendszerekkel rendelkező telefonokról is, így lehetőségünk van az objektumot távolról is kezelni titkosított kapcsolaton keresztül. A másik jelentős előrelépés a vagyonvédelmi rendszereknél, hogy akár e-mailben is értesítést kaphatunk arról, mi történt az ingatlanunkkal, így akár a telefonról meg tudjuk nézni, hogy a rendszert bekapcsoltuk-e mielőtt elmentünk otthonról, vagy a gyerek hazaért-e már az iskolából stb… 

A vagyonvédelmi rendszereknél is évről-évre van változás, ebből kifolyólag kollégáinkat folyamatos továbbképzésre küldjük, hogy tudásuk mindig napra kész legyen. Kollégáink rendelkeznek a jogszabály által előírt vagyonvédelmi szerelői jogosítvánnyal, és kamarai tagsággal. Cégünk rendelkezik a működéséhez szükséges szakhatósági engedélyekkel és az ehhez kapcsolódó felelősségbiztosítással.

Videó megfigyelő rendszerek

Napjainkban az IP kamerák árai már megfizethető kategóriába kerültek, és tökéletes megbízható védelmet biztosítanak a megrendelőink részére. Az IP rendszerek előnye az analóggal szemben, hogy igény esetén akár 15MPixel felbontással is tudunk képet rögzíteni. A nagymennyiségű adatot speciális NVR eszközökkel tudjuk rögzíteni. Végre a felbontás lehetővé teszi, hogy arcot lásson, rendszámot felismerjen, azaz olyan védelmet kapjon, amit messziről elkerülnek a tolvajok, rablók. 

Az IP kameráknál egy fontos szempont, hogy a kamera rendelkezzenek egy alap intelligenciával. Az intelligencia előnye, hogy képes a kamera a nagyfelbontású képet tömöríteni (speciális kodekek), valamint videó kép változást felismerni, így csak akkor küld adatot és olyan mennyiségben, amikor eseményt észlel. Az intelligenciának köszönhetően nem terheli feleslegesen az informatikai hálózatot, így egy switch-re akár több nagyfelbontású kamera is csatlakoztatható. Kameráknál már egyaránt elérhető a kicsi beltéri és kültéri kivitel is. Az NVR rendszereket interneten és okos telefon segítségével is elérheti, természetesen szigorú jogosultság ellenőrzés után. A rögzítő egység TV-re vagy monitorra is ráköthető, így Ön maximálisan ki tudja használni a felbontás adta élményt.

InfoCAM rendszerrel kapcsolatos szolgáltatásokról és megoldásokról külön honlapot indítottunk:

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….