Hálózat építés

Strukturált hálózat:

Az informatikai berendezések hatékony üzemeltetésének alapkövetelménye a hálózati összeköttetés. Cégünk vállalja épületeken belüli számítógép hálózatok (optikai-, rézkábelezés, épületen belüli vezeték nélküli rendszerek), valamint épületek közötti összeköttetések (optikai és vezeték nélküli) kivitelezését. Az általunk ajánlott számítógépek hálózatba integrálását és a hálózati programok installálását, karbantartását is elvégezzük. Cégünk Reichle & De-Massari cég termékeiből struktúrált hálózatokat épít. Ezek a rendszerek hosszútávon elégítik ki az egyes cégeken belüli kommunikációs igényeket.

Minden kiépített hálózat bemérésre és jegyzőkönyvezésre kerül.

 

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….