Rendszer üzemeltetés

A mai korban szinte bármilyen szolgáltatást végző vállalkozás működése elképzelhetetlen informatika eszközök nélkül. Az előállított értékben jelentős szerepe van a működőképes rendszernek. Ahhoz, hogy működtesse vállalkozását megbízható IT szolgáltatóra van szüksége!

Cégünk fő tevékenysége a rendszerkarbantartási, üzemeltetési szolgáltatások nyújtása a kis és nagyvállalati környezetben. Referenciáink között szerepel 2-3 számítógéppel rendelkező vállalkozás valamint a több száz informatikai eszközzel rendelkező vállalat is. Ügyfeleink részére teljes-körű szolgáltatást tudunk nyújtani a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. Az együttműködés típusa lehet az egyszerű óradíjas munkavégzéstől a komplett IT outsourcing szolgáltatásig minden variáció.

Helpdesk szolgáltatásunk segítségével a napi munkavégzése során felmerülő problémáit és az esetlegesen felmerülő hibákra szinte azonnal tudunk reagálni valamint segítségével az elvégzett javítások nyomon követhetőek is.

Néhány kiemelt tevékenység ebben a körben:

  • helyszíni karbantartások
  • Helpdesk
  • felhasználói támogatás, szaktanácsadás
  • távoli segítségnyújtás (belépés távolról a problémás gépre (Remote Access)
  • hardver szerviz csereeszközök biztosítása
  • rendszer üzemeltetés folyamatos távoli felügyelet, monitoring
  • Munkalapokkal dokumentált munkavégzé

Biztos kezekben szeretné tudni cége informatikai rendszerét?

Keressen bennünket!
  • Egyedi ajánlat kérés
  • Kérje ingyenes állapotfelmérésünket

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….