Szerviz

Számítógép szerviz javítási szolgáltatásunkat olyan magánszemélyeknek és cégeknek ajánljuk, akik tapasztalt és hozzáértő valamint gyors segítségre van szüksége informatikai, számítástechnikai problémájuk során.

Megújult szerviz központunk helyén a hibás számítógépet javításra átvesszük, igény esetén visszaszállítjuk vagy akár előre egyeztetett időpontban kiszállással a helyszínen megjavítjuk.

Sajnos vannak olyan esetek, amikor az adott eszköz a helyszínen nem javítható, a hiba bonyolultsága és speciális szerviz javítási eszköz hiányában, ilyenkor kollégánk tájékoztatja a várható javítási időről és költségekről a számítógépet pedig beszállítja a szervizünkbe.

Kollégáink a következő problémák megoldásában állnak rendelkezésre:

  • hardver és szoftver hibák felderítése és javítása
  • vírusok és káros programok eltávolítása
  • szoftver telepítés, installálás/Windows, egyéb rendszer szoftver/
  • levelező és egyéb személyes programok beállítása
  • rendszer optimalizálás, finomhangolás
  • hálózatok építése, konfigurálása/Wifi/

Célunk a legmagasabb szintű szerviz szolgáltatás nyújtása ügyfeleinknek.

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….