Kik vagyunk

Célunk hosszú távon együttműködő társként a vállalkozások életében előforduló informatikai problémákra igényekre válaszokat találni. Teljes körű informatikai megoldásokat biztosítunk az egyszerű eszközbeszerzéstől az egyedi szoftver fejlesztésen keresztül a komplett rendszer felügyeletig.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy csapatként dolgozhatunk ügyfeleink megelégedettségéért!

Szakértelem

Több mint 25 év tapasztalatára alapozva. Tovább

Széleskörű

Minden ami informatika a látóterünkben van. Tovább

Megbízható

Kitaláljuk, megígérjük, megcsináljuk. Tovább

 

Partnereinknek:

Kiemelt

WEBSHOP

A kínálatunkban számos minőségi márka termékei megtalálhatóak elérhetőségi információkkal. Az egyes kategória és termékoldalakon ki lehet választani, hogy milyen paraméterek szerint szeretnék az adott terméket megkeresni, így Ön könnyen választani tud az igényeinek megfelelően….

InfoCAM

Szakszerűen kialakított kamera vagy kamerák segítségével folyamatos élőkép közvetítés (streaming). Megbízható nagyteljesítményű IP kamerák szélsőséges időjárási körülmények között is helytállnak. Lehetséges fix látószög vagy előre definiált pálya bejárására kialakított verzió. Egyedi konfiguráció esetén kezelő személyzet által vezérelhetően forgathatóság illetve zoomolhatóságú verzió telepítése a teljes felügyelet biztosítására….