Jelenlegi hely

Hírek

Elektromos gyalogkíséretű raklapemelők

A projekt fő célja az elektromos gyalogkíséretű raklapemelők (béka) jogosítvány nélküli használatának megakadályozása és ez által megelőzni az ebből kifolyólag bekövetkezett munkahelyi baleseteket.

Felhőalapú szolgáltatásaink GINOP pályázat kereteiben

AZ INFORNAX FELHŐALAPÚ MEGOLDÁSAIVAL A GINOP-3.2.2-2016 PÁLYÁZAT MINŐSÍTETT SZÁLLÍTÓJÁVÁ VÁLT!

HP virtualizációs referencia

Megrendelőnk telephelyén, cégünk kivitelezésében sikeresen átadásra került ismét egy virtualizációs projekt.

Nyertes pályázat KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS

Cégünk konzorcium tagjaként pályázatot nyert a KÖZPONTOSÍTOTT Közbeszerzés kereteiben történő szállításra.

Újabb virtualizációs referencia - Fokozott működés-biztonsággal

Megrendelőnk telephelyén, cégünk kivitelezésében sikeresen átadásra került egy virtualizációs projekt. Főbb ismertetője, hogy 2 db HP DL580 szerver számítógépre épül és VMware virtualizációs környezetet használ. A virtualizációs környezetben több operációs rendszer és alkalmazás került telepítésre. Külön érdekessége még, hogy a két HOST egymástól fizikailag is távol, külön épületben helyezkedik el. Közöttük a kommunikációt optikai kábelen biztosítjuk HP c-Class kártyák segítségével. Ezek a kártyák már 10Gb sebességgel kommunikálnak az eszközök között.

Új arculat

Új arculatot kapott a szervizes járműflottánk!

Dell Torony

A HP tender torony után a Dell vette át a főszerepet üzletünkben.

 

Számítógép tender torony

Ismét egy tender. Kiszállításra váró számítógépes munkaállomások megrendelői konfigurációs igények szerint telepítve. Megpróbáltuk egy kis formába önteni az elhelyezésüket, hogy ne raktárként hassanak hanem emeljék üzletünk designját. :)

Optikai gerinchálózat átadása

Megrendelőnk telephelyén, cégünk kivitelezésében sikeresen átadásra került egy optikai gerinchálózat. A hálózat tervezésének és kivitelezésének célja volt a sok épületből álló telephely minden egyes épületének bekötése a cég intranet hálózatába. 

Oldalak