Jelenlegi hely

Hírek

Nyertes pályázat KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS

Cégünk konzorcium tagjaként pályázatot nyert a KÖZPONTOSÍTOTT Közbeszerzés kereteiben történő szállításra.

Újabb virtualizációs referencia - Fokozott működés-biztonsággal

Megrendelőnk telephelyén, cégünk kivitelezésében sikeresen átadásra került egy virtualizációs projekt. Főbb ismertetője, hogy 2 db HP DL580 szerver számítógépre épül és VMware virtualizációs környezetet használ. A virtualizációs környezetben több operációs rendszer és alkalmazás került telepítésre. Külön érdekessége még, hogy a két HOST egymástól fizikailag is távol, külön épületben helyezkedik el. Közöttük a kommunikációt optikai kábelen biztosítjuk HP c-Class kártyák segítségével. Ezek a kártyák már 10Gb sebességgel kommunikálnak az eszközök között.

Új arculat

Új arculatot kapott a szervizes járműflottánk!

Dell Torony

A HP tender torony után a Dell vette át a főszerepet üzletünkben.

 

Számítógép tender torony

Ismét egy tender. Kiszállításra váró számítógépes munkaállomások megrendelői konfigurációs igények szerint telepítve. Megpróbáltuk egy kis formába önteni az elhelyezésüket, hogy ne raktárként hassanak hanem emeljék üzletünk designját. :)

Optikai gerinchálózat átadása

Megrendelőnk telephelyén, cégünk kivitelezésében sikeresen átadásra került egy optikai gerinchálózat. A hálózat tervezésének és kivitelezésének célja volt a sok épületből álló telephely minden egyes épületének bekötése a cég intranet hálózatába. 

Szombaton zárva tartunk

2014. május 10-én üzletünk zárva tart. Megértésüket köszönjük.

HP tender torony

Kiszállításra váró HP munkaállomások megrendelői konfigurációs igények szerint telepítve. Átmenetileg kicsit uralja az üzletünk designját. :)

Veszprémi várban is elindult az InfoCAM!

Gyönyörködj Te is a Szentháromság tér adta történelmi látványban!

Megújult szolgáltatásunk

Videó és webkamera rendszerek, szolgáltatások

Oldalak