Jelenlegi hely

Elektromos gyalogkíséretű raklapemelők

Új projektet tudhat cégünk maga mögött. A projekt fő célja az elektromos gyalogkíséretű raklapemelők (béka) jogosítvány nélküli használatának megakadályozása és ez által megelőzni az ebből kifolyólag bekövetkezett munkahelyi baleseteket. Az adott cég esetében a meglévő vállalati rendszerrel azonos vezérlő terminál került beépítésre, így a jogosultsággal rendelkező személyeket csak engedélyezni kellett az adott terminálra (jelen esetben elektromos béka). 

rendszer nagy előnye, hogy nem kell mindenkinek kulcsot adni, aki rendelkezik jogosultsággal és használni szeretné. A jogosultsággal rendelkező személy lehúzza belépőkártyáját az olvasó előtt, és már dolgozhat is a géppel, majd ha befejezte újra lehúzza, és az elektromos gyalogkíséretű raklapemelő (béka) kikapcsol. A rendszer másik előnye, hogy a bekapcsolva otthagyott elektromos gyalogkíséretű raklapemelőt (békát) 5 perc elteltével inaktívvá teszi, kikapcsolja. Természetesen a mindenkori használat naplózásra kerül és utólag visszakereshetővé válik.

  

A kifejlesztett megoldás cégünk egyedi fejlesztése, mely illeszkedhet többféle személyi azonosítást lehetővé tévő beléptető kártya illetve jeladó típushoz.